КК „Озрен Соко-топˮ на првенству Србије: Медаље за Ивану и Нину

Друштво Спорт

Нина Драгутиновић и Ивана Павловић, две младе наде из Карате Клуба „Озрен Соко-топˮ из Сокобање, са недавно одржаног карате првенства Србије у Младеновцу, вратиле су се у наш град са две освојене медаље. У категорији „Надаˮ, бронзану медаљу освојила је Ивана Павловић, а сребрну медаљу и титулу вицешампиона са собом је понела Нина Драгутиновић.

‒ Наиме прошле године, имали смо такође две медеље на првенству Србије, и обе су биле у категорији „Надаˮ, али код дечака. Сада је мало обрнута ситуација. Опет првенство Србије, конкуренција „Надаˮ, у катама појединачно, али ове године девојчице. Тако да су нам те две девојчице обелеле образ и донеле, да тако кажем, срећу и радост у клуб. Обрадовале су како нас тренере, тако и своје родитеље и своје другаре у клубу ‒ рекла је Ивана Занфировић, тренер и генерални секретар КК „Озрен Соко-топˮ.

Прво следеће велико такмичење на коме учествује клуб из Сокобање је „Златни појас Чачкаˮ. То је велики Међународни турнир са учесницима из неколико земаља. Одржаће се 22. и 23. априла у Чачку. То је њихов традиционални турнир и одржава се 52. пут заредом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 5 =