„Као да сам те сањао” у Биоскопу „Моравица”

Друштво Култура

Поетско вече под називом ,,Као да сам те сањао” синоћ је у биоскопу ,,Моравица” окупило љубитеље поезије и музике. Глумци Владан и Кристина Савић, говорили су најлепше стихове српских и светских песника, али и уживо изводили компоновану поезију, уз клавирску пратњу маестра Уроша Ранковића.

У представи „Као да сам те сањао” извођени су стихови Душка Трифуновића, Арсена Дедића, Матије Бећковића, Десанке Максимовић, Јована Јовановића Змаја, Ђорђа Балашевића, Жака Превера, и других. Глумац, Владан Савић, игра једну од водећих улога у серији „Игра судбине”, што је додатно утицало на интересовање публике за ову представу. Владан истиће да ће радо наставити сарадњу са директорком културног центра „Сокобања” Далиборком Стевановић као и да му се сцена веома допала.

− Биоскопска сала је прелепа. Свака вам част, само треба све то искористити и звати што више уметника да се што више представа приказује како би се публика навикла на позоришни живот − истакао је он.

Ово је други наступ овог глумачког пара који је у приватном животу и брачни пар већ дуги низ година. Кристина Савић каже да су први пут наступали летос на Летњој позорници „Врело”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − 7 =