Кандидати за одборнике из СНС са грађанима о водоснабдевању и спорту

Друштво Политика

У оквиру изборне кампање за предстојеће парламентарне и локалне изборе у Републици Србији, представници листе „Александар Вучић − За нашу децу” у суботу су организовали два штанда – у центру града и поред сокобањске Зелене пијаце. Активисти и кандидати за одборнике су разговарали са заинтересованим грађанима који су имали прилику да дају сугестије и предлоге за наредни период али и да упуте критике на досадашањи рад.

Orientation: 1

− Оно што је грађане највише интересовало је решавање вишедеценијског проблема са водоснабдевањем у Сокобањи. Ми, у наредним данима, очекујемо завршетак радова на реконструкцији водоводне мреже у улицама Миладина Живановића, Светозара Марковића, Омладинској а одмах након тога биће урађена комплетна реконструкција тих улица од стране „Путева Србије”, како је већ раније договорено. Већ наредне недеље нас очекује тендер од Министарства привреде за извођење радова на реконструкцији водоводне мреже у улицама Васе Чарапића, Ратарској, Доситејевој, трназитни вод „Чука 3”, дакле једно компленто обнављање мреже у насељу „Подина” и делу насеља „Чука” − каже Владан Петковић, општински већник у предходним сазиву и кандидат за одборника на листи „Александар Вучић − За нашу децу”.

Било је речи и о спорту у Сокобањи. Према речима Драгана Николића, председника савета за спорт у предходном сазиву и кандидата на листи, у претходном периоду од четири године, стабилизоване су финансије у спорту, уређена је спортска инфраструктура а то се ,пре свега, односи на терене у селима који су били у лошем стању.

− У наредном периоду ћемо, у сарадњи са спортским организацијама у Сокобањи, још више подржавати и помагати сокобањски спорт са циљем да омогућимо клубовима да остварују што боље резултате − каже Николић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − six =