Jош једна победа КМФ „Озрен 2018” из Сокобање

Друштво Спорт

Сокобањски Клуб малог фудбала „Озрен 2018”, победио је у недељу, 10. децембра, КМФ „Лесковац”, резултатом 5:1. Утакмица је одиграна у Спортској сали Средње школе „Бранислав Нушић”, пред више од 150 гледалаца, у изузетној атмосфери.

Голове су постигли Стефан Живановић (2 погодка), Илија Ристић (2 погодка) и Душан Милојковић (1 погодак). На овој утакмици дебитовали су Илија Јанковић и голман Илија Петковић, обојица петнаестогодишњаци.Овом приликом су се пред својом публиком од даљих такмичења опростили најискуснији играчи: капитен Ђорђе Најдић и голман Стефан Миленковски.

Тренер младих фудбалера, Милан Гавриловић напоменуо је овом приликом да је ово била последња утакмица у Сокобањи ове године, док ће се последње, 7. коло, играти следеће недеље и Нишу.

Председник Скупштине КМФ „Озрен 2018”, Милорад Гавриловић истиче енергију и ентузијазам, како младих фудбалера, тако и публике која у великом броју долази да их бодри са трибине.

− Заиста ми је је било пуно срце док сам гледао младе људе-фудбалере који остављају срце на терену и бројну публику која из свег гласа навија и бодри их. Чини ми се да полако, али сигурно идемо правим путем и омладину враћамо спорту, тој надасве племенитој вештини − каже Гавриловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve + three =