Još jedan uspešan „Grin hart fest”

Kultura

Proteklog vikenda održan je treći Grin hart fest. Tokom tri večeri, na bini ispred „Miloševog konaka” održano je devet koncerata.

Festival je, u petak, otvorio Dragoljub Đuričić i bubnjari, nakon njih nastupila je grupa EKV tribjut, a prvi festivalski dan zatvorila je grupa Iplej.

Drugog dana na glavnoj bini sve prisutne su, do jedan sat iza ponoći, zabavljale grupe Popečitelji, Crveni karton i Ritam nereda, a za sve ljubitelje haus muzike na basket terenu pored škole nastupili su di džejevi.

U nedelju, završnog festivalskog dana, ni kišovito vreme nije uspelo da pokvari atmosferu koju su napravile grupe Električni orgazam, Neverne bebe i Kerber. Paralelno sa festivalom, po drugi put, održan je i festival zanatskog piva i jedanaesti moto skup.

Neverne bebe
« 1 od 10 »

‒ Ovo je smisao jednog festivala, da imate više događaja na više različitih pozicija. Sve vreme trajanja festivala bilo je dosta ljudi i na moto skupu i na festivalu zanatskog piva, a ne samo ispred glavnog stejdža za vreme trajanja koncerata ‒ kaže Ljubinko Milenković direktor TOSB-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven − nine =