Још један успешан „Грин харт фест”

Култура

Протеклог викенда одржан је трећи Грин харт фест. Током три вечери, на бини испред „Милошевог конака” одржано је девет концерата.

Фестивал је, у петак, отворио Драгољуб Ђуричић и бубњари, након њих наступила је група ЕКВ трибјут, а први фестивалски дан затворила је група Иплеј.

Другог дана на главној бини све присутне су, до један сат иза поноћи, забављале групе Попечитељи, Црвени картон и Ритам нереда, а за све љубитеље хаус музике на баскет терену поред школе наступили су ди џејеви.

У недељу, завршног фестивалског дана, ни кишовито време није успело да поквари атмосферу коју су направиле групе Електрични оргазам, Неверне бебе и Кербер. Паралелно са фестивалом, по други пут, одржан је и фестивал занатског пива и једанаести мото скуп.

Неверне бебе

« од 10 »

‒ Ово је смисао једног фестивала, да имате више догађаја на више различитих позиција. Све време трајања фестивала било је доста људи и на мото скупу и на фестивалу занатског пива, а не само испред главног стејџа за време трајања концерата ‒ каже Љубинко Миленковић директор ТОСБ-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 4 =