Maturanti

Izuzetno uspešna generacija juče proslavila matursko veče

Društvo

Devedeset lepih, mladih, nasmejanih i veselih maturanata, Srednje škole „Branislav Nušićˮ, šetnjom od škole do hotela „Banjicaˮ, gde su proslavili svoje matursko veče, obeležilo je kraj školske godine. Već po tradiciji, uz pratnju muzike, prošetali su centrom Sokobanje, a u amfiteatru Zavičajnog muzeja fotografijama su ovekovečili ove divne trenutke. Prema rečima Ane Milićević, direktorke sokobanjske srednje škole, ovo je po postignutim rezultatima na takmičenjima i celokupnom uspehu tokom prethodnog školovanja jedna veoma uspešna generacija.

« od 4 »

– Ovo je jedna generacija koju ćemo pamtiti. Mi smo inače sentimentalni u ovim trenucima i sve su nam generacije drage, ali ovde ostaju rezultati koji postavljaju visoke ciljeve za buduće srednjoškolce. Matursko veče je kruna njihovog školovanja, a ja im želim da šta god izaberu u svom budućem životu budu uspešni – rekla je ona.

Milićević dodaje da su maturanti ovih dana zaokupljeni i maturskim ispitima kao i da će ih za nekoliko dana činom svečanog uručenja diplome i svedočanstava i zvanično ispratiti u svet odraslih.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seven − 2 =