Maturanti

Изузетно успешна генерација јуче прославила матурско вече

Друштво

Деведесет лепих, младих, насмејаних и веселих матураната, Средње школе „Бранислав Нушићˮ, шетњом од школе до хотела „Бањицаˮ, где су прославили своје матурско вече, обележило је крај школске године. Већ по традицији, уз пратњу музике, прошетали су центром Сокобање, а у амфитеатру Завичајног музеја фотографијама су овековечили ове дивне тренутке. Према речима Ане Милићевић, директорке сокобањске средње школе, ово је по постигнутим резултатима на такмичењима и целокупном успеху током претходног школовања једна веома успешна генерација.

« од 4 »

– Ово је једна генерација коју ћемо памтити. Ми смо иначе сентиментални у овим тренуцима и све су нам генерације драге, али овде остају резултати који постављају високе циљеве за будуће средњошколце. Матурско вече је круна њиховог школовања, а ја им желим да шта год изаберу у свом будућем животу буду успешни – рекла је она.

Милићевић додаје да су матуранти ових дана заокупљени и матурским испитима као и да ће их за неколико дана чином свечаног уручења дипломе и сведочанстава и званично испратити у свет одраслих.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 1 =