Ideja o osnivanju letnje škole retorike

Društvo

Postoji ideja o organizovanju letnje škole retorike u Sokobanji, rekao je Dejan Milić profesor retorike na pravnom fakultetu univerziteta „Unionˮ u Beogradu. Milić je prilikom nedavnog boravka u Sokobanji u okviru manifestacije „Nušićevi hajduciˮ i u okviru predstavljanja knjige „Nušić u pričama” autora Milivoja Predića, novinarima rekao da je u planu projekat u okviru koga će u Sokobanji biti organizovana škola retorike.

‒ Moj dolazak u Nušićevu banju zajedno sa gospodinom Nebojšom Nušićem upraviteljem „Nušićeve fondacijeˮ, jednim je delom posvećen manifestaciji „Nušićevi hajduciˮ a drugim delom je posvećen nameri da se u Sokobanji, koja ispunjava sve uslove za jednu ozbiljnu letnju školu retorike, govorništva, javnog nastupa, naprave prvi koraci u tom pravcu. Ovakva škola Sokobanji bi donela priličan publicitet ‒ rekao je Milić.

Prema njegovim rečima predavači će biti najeminentniji stručnjaci u oblasti retorike, govorništva i javnog nastupa, a školu će moći da pohađaju svi zainteresovani bez obzira na godine starosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × 1 =