Хуманитарно друштво „Саваˮ помаже породици Костић из Врбовца

Друштво

Чланови Хуманитарног друштва „Саваˮ у сарадњи са Центром за социјални рад Сокобања, током протекле недеље породици Костић из Врбовца, чији су чланови корисници социјалне помоћи, уручили су већу количину неопходних животних намирница и слаткише за најмлађег члана који похађа пети разред основне школе, сазнајемо од Саше Дрљаче председника Управног одбора Хуманитарног друштва „Саваˮ, који је заједно са Силвером Еминовићем чланом овог хуманитарног друштва посетио породицу Костић и уручио помоћ.

Чланови сокобањског хуманитарног друштва овде не стају и већ данас су поново у Врбовцу, како би помогли породици Костић која живи у нехуманим условима.

– Кућа у којој ова породица живи је прилично оронула, они имају воду, али су им све инсталације лоше, тако да ћемо сада то средити, а након тога окречићемо кућу и доделити им још хуманитарне помоћи у виду гардеробе – рекао је Дрљача.

Добротворно друштво ,,Саваˮ је основано 1992. године и кроз своје вишедеценијско постојање учинило је многа хумана дела која се огледају у спровођењу бројних, конкретних акција помоћи материјално угроженим породицама са децом, као и самој деци са територије општине Сокобања.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four + 12 =