FK Slemen prvak prolećnog dela prvenstva Opštinske fudbalske lige

Društvo Sport

Završen je prolećni deo prvenstva Opštinske fudbalske lige. Juče su na terenima sportskog centra „Podina” dodeljeni pehari najboljima. Prvak prolećnog dela prvenstva je FK „Slemen” iz Milušinca. Na drugom mestu je ekipa „Palilulac” iz Šarbanovca dok je treće mesto osvojio „Rtanj” iz Vrmdže. Najbolji strelac lige je Nikola Pijuković iz ekipe FK „Slemen”. Fer plej ekipa je FK Sloboda iz Nikolinca. Ove godine liga je krenula sa osam klubova ali je u međuvremenu iz takmičenja istupio FK „Sokograd”.

 DSC2698
 DSC2709jedna sa zahvalnicom
 DSC2714 Palilulac -Sarbanovac 2 mesto
 DSC2707 najbolji strelac
 DSC2712 Rtanj-Vrmdza 3 mesto
 DSC2705 ferplay ekipa
Orientation: 1

Milan Gavrilović, predsednik Fudbalskog saveza opštine Sokobanja kaže da su se potrudili da ove godine naprave zanimljivije takmičenje i da se to dopalo svim klubovima.

− Odigrali smo dva kruga i treći krug je bio plej-of i plej-aut. Svi klubovi su se složili da je takmičenje bilo potpuno regularno a ja im se zahvaljujem jer su svaki termin odigravanja utakmice ispoštovali tako da smo na vreme završili prvenstvo. Mnogi smatraju da je mali broj klubova koji učestvuje. Međutim, moje lično mišljenje a i Izvršnog odbora je da je to jedna realnost u Sokobanji, i da je broj od 7 do 9 klubova koji učestvuju u takmičenju optimalan za našu sredinu i da ćemo na taj način odtržati i kvalitet lige. Videćemo nadalje da li će prvak da ode u Okružnu ligu, treutno tamo imamo tri kluba: FK Hajduk iz Rujevice, FK Trebič i FK Ozren. Nadam se da će jedan od naših klubova preći u sledeći rang takmičenja sledeće sezone − rekao je Gavrilović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen + 8 =