ФК Слемен првак пролећног дела првенства Општинске фудбалске лиге

Друштво Спорт

Завршен је пролећни део првенства Општинске фудбалске лиге. Јуче су на теренима спортског центра „Подина” додељени пехари најбољима. Првак пролећног дела првенства је ФК „Слемен” из Милушинца. На другом месту је екипа „Палилулац” из Шарбановца док је треће место освојио „Ртањ” из Врмџе. Најбољи стрелац лиге је Никола Пијуковић из екипе ФК „Слемен”. Фер плеј екипа је ФК Слобода из Николинца. Ове године лига је кренула са осам клубова али је у међувремену из такмичења иступио ФК „Сокоград”.

 DSC2698
 DSC2709jedna sa zahvalnicom
 DSC2714 Palilulac -Sarbanovac 2 mesto
 DSC2707 najbolji strelac
 DSC2712 Rtanj-Vrmdza 3 mesto
 DSC2705 ferplay ekipa
Orientation: 1

Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања каже да су се потрудили да ове године направе занимљивије такмичење и да се то допало свим клубовима.

− Одиграли смо два круга и трећи круг је био плеј-оф и плеј-аут. Сви клубови су се сложили да је такмичење било потпуно регуларно а ја им се захваљујем јер су сваки термин одигравања утакмице испоштовали тако да смо на време завршили првенство. Многи сматрају да је мали број клубова који учествује. Међутим, моје лично мишљење а и Извршног одбора је да је то једна реалност у Сокобањи, и да је број од 7 до 9 клубова који учествују у такмичењу оптималан за нашу средину и да ћемо на тај начин одтржати и квалитет лиге. Видећемо надаље да ли ће првак да оде у Окружну лигу, треутно тамо имамо три клуба: ФК Хајдук из Рујевице, ФК Требич и ФК Озрен. Надам се да ће један од наших клубова прећи у следећи ранг такмичења следеће сезоне − рекао је Гавриловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 13 =