EPS

EDS – Pogon u Sokobanji: Redovno održavanje nadzemne mreže

Društvo

Ogranak Elektrodistribucije Sokobanja, danas, 27. decembra, obavlja radove na redovnom održavanju deonice dalekovoda 10kV “Istočni vod” sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu. Stoga, u periodu od 9 do 14 časova bez električne energije biće korisnici u selima Vrmdža, Mužinac, Šarbanovac, Nikolinac, Blendija i Dugo Polje, kao i u naseljima Nikolinački put, gornji deo Prevalca i Lepterija.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, radi obezbeđivanja bezbednih uslova za rad zaposlenih u ovom preduzeću.

Tokom trajanja radova iz EDS mole korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 1 =