Džudo klub “Karađorđević” treći u ukupnom plasmanu na Trofeju Braničeva

Društvo Sport

Ekipa Džudo kluba Karađorđević u izuzetno jakoj konkurenciji u ukupnom plasmanu osvojila je treće mesto na Trofeju Braničeva koji je održan u Požarevcu kao i pehar za najuspešniju ekipu u konkurenciji starijih poletarki.

Na takmičenju je učestvovalo preko 300 takmičara iz 44 kluba iz Srbije i Rumunije. Jedanaest takmičara sokobanjskog džudo kluba osvojilo je 10 medalja – 3 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane.

Prvo mesto u kategoriji stariji poletarci (-25kg) pripalo je Petru Živanoviću, dok je drugo mesto u istoj kategoriji osvojio Drago Radoja. Drugo mesto u kategoriji stariji poletarci (+50kg) izborio je Dimitrije Aleksić. U kategoriji mladi pioniri (-34kg) drugo mesto osvojio je Uroš Ristić, dok je Vuk Andrejević zauzeo treće mesto u kategoriji mladi pioniri (-50kg).

U ženskoj konkurenciji u kategoriji starije poletarke (-25kg) najbolja je bila Helena Usainović, ispred svojih klubskih koleginica Ilijane Stojadinović, koja je zauzela drugo, odnosno Julijane Stanojević koja je zauzela treće mesto. U kategoriji starije poletarke (-22kg) Sara Mitić je izborila bronzanu medalju, dok je u kategoriji starije poletarke (-28kg) najsjanijim odličjem se okitila Tara Andrejević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten − 4 =