Џудо клуб “Карађорђевић” трећи у укупном пласману на Трофеју Браничева

Друштво Спорт

Екипа Џудо клуба Карађорђевић у изузетно јакој конкуренцији у укупном пласману освојила је треће место на Трофеју Браничева који је одржан у Пожаревцу као и пехар за најуспешнију екипу у конкуренцији старијих полетарки.

На такмичењу је учествовало преко 300 такмичара из 44 клуба из Србије и Румуније. Једанаест такмичара сокобањског џудо клуба освојило је 10 медаља – 3 златне, 4 сребрне и 3 бронзане.

Прво место у категорији старији полетарци (-25кг) припало је Петру Живановићу, док је друго место у истој категорији освојио Драго Радоја. Друго место у категорији старији полетарци (+50кг) изборио је Димитрије Алексић. У категорији млади пионири (-34кг) друго место освојио је Урош Ристић, док је Вук Андрејевић заузео треће место у категорији млади пионири (-50кг).

У женској конкуренцији у категорији старије полетарке (-25кг) најбоља је била Хелена Усаиновић, испред својих клубских колегиница Илијане Стојадиновић, која је заузела друго, односно Јулијане Станојевић која је заузела треће место. У категорији старије полетарке (-22кг) Сара Митић је изборила бронзану медаљу, док је у категорији старије полетарке (-28кг) најсјанијим одличјем се окитила Тара Андрејевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + twenty =