Домаћа екипа победник ноћног турнира

Друштво Спорт

Традиционални ноћни турнир у организацији Спортског савеза општине Сокобања, а под покровитељством општине Сокобања, који се ове године организовао по 16. пут, завршен је синоћ након недељу дана трајања.

У финалном мечу екипа „КМФ Озрен такси Близанциˮ је била успешнија од тима „Тапетарија Бели борˮ резултатом 6:4 и тиме освојила прво место на турниру. Њима је припала награда од 180.000 динара. Поражени у овом сусрету је заузео друго место за које је предвиђен наградни фонд од 80.000 динара. Треће место и 40.000 динара освојио је „Болероˮ након што је службеним резултатом проглашен исход утакмице са екипом „Чортеˮ која се није појавила на заказаном мечу.

Најбољи играч турнира је Ненад Арсић из победничке екипе „КМФ Озренˮ, а најбољи голман је Иван Стојковић, такође из победничке екипе. Најбољи стрелац на турниру је Стефан Илић из екипе „Болероˮ.

По речима Александра Фабијана председника Спортског савеза општине Сокобања, овај Савез је за најбоље екипе, тј. прва три места обезбедио пехаре, медаље и дипломе као и мајице за све три екипе.

Ове године је у категорији сениора било укупно 12 пријављених екипа, две више него лане, из различитих градова окружења, а у категорији кадета било је пријављено 6 екипа.

Међу кадетима најуспешнија је била „Зеленгораˮ, друго место је припало екипи „Кика намештајˮ, док је трећи „ОФК ШМТˮ.

Пехаре, захвалнице и медаље на завршној вечери уручио је Миодраг Николић, председник општине Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 3 =