Додељена признања најбољима за месец јун у оквиру акције „Бирамо најбољеˮ

Друштво Туризам

У оквиру акције „Бирамо најбољеˮ коју спроводи Туристичка организација Сокобања, јуче су додељена признања најуспешнијима за месец јун. Директор ТОСБ Љубинко Миленковић у свом обраћању награђенима је истакао да на овај начин Туристичка организација жели да награди оне који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање.

− Овом акцијом желимо да истакнемо најбоље у свом сектору а у вези развоја туризма. Оно што је добро, посебно када је најпосећенији део туристичке сезоне у питању, је што на овај начин дајемо шансу корисницима ваших услуга да вас похвале и да напишу неко образложење, односно разлог због кога вас номинују за ово признање. Лепо је и да Сокобањчани пријављују своје суграђане али је много боље кад то туристи ураде јер то значи да су задовољни отишли из наше дестинације − рекао је Миленковић.

Изабрани су најбољи у девет категорија. Признање ТОСБ у категорији – Најбољи станодавац у месецу јуну додељено је апартманима „ВОРТЕКС”. За најбољу туристичку агенцију протеклог месеца проглашена је ТА „Неца-промˮ. У категорији – Најлепше двориште, признање је додељено Љубиши Максимовићу, који међутим каже да је за прелепо двориште и терасе много заслужнија његова супруга. Ресторан „Зеленгора” је проглашен за најбољи угоститељски објекат. Марко Радисављевић проглашен је најбољим туристичким или угоститељским радником за месец јун. Спортски Савез Сокобања, организатор многих атрактивних спортских манифестација, проглашен је најбољим у категорији – Удружење које даје допринос развоју туризма. Признање – Најбољи гост, додељено је Жаклини Туфанић док је за најбоље сеоско туристичко домаћинство проглашено домаћинство „Ирина” у Мужинцу, које има и контактни зоо врт. У категорији – Најбољи предузетник, признање је додељено предузећу „ПРО МОТИВ”.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољиˮ у девет категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољиˮ на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

Пријављивање могу извршити сви мештани и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр. 2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за претходни месец.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 − 1 =