Dodeljena priznanja najboljima u mesecu julu

Društvo Turizam

U okviru akcije „Biramo najbolje”, koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, danas su dodeljena priznanja za mesec jul najuspešnijima koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje. Priznanja je dodelio Ljubinko Milenković, direktor Turističke organizacije Sokobanja.

U kategoriji najbolji turistički radnik priznanje je pripalo Ivani Vujsić koja tri godine radi u turističkoj agenciji „DM”. Ivana ističe da joj je ova nagrada veoma draga i da je dokaz da se trud i rad isplati. Turistička agencija u kojoj Ivana Vujsić radi ujedno je i dobitnik priznanja ovog meseca u kategoriji Najbolja turistička agencija.

Apartmanima „Zvezda Luks” dodeljeno je priznanje u kategoriji Najbolji stanodavac. Za najlepše dvorište priznanje je dodeljeno Biljani Đokić, koja je prošlogodišnji sveukupni pobednik u ovoj kategoriji. Gospođu Đokić za ovu nagradu redovno kandiduju zadovoljni gosti, jer uređeno veliko dvorište sa bazenom i fontanom i te kako upotpunjava turističku ponudu smeštaja.

Za najbolji ugostiteljski objekat u ovom mesecu proglašen je kafe bar „Garden”. Milovan Ilić, turista koji već godinama dolazi u Sokobanju, proglašen je za najboljeg gosta meseca jula.

U kategoriji Udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma priznanje je pripalo Milošu Jovanoviću koji je posredstvom svoje izuzetno posećene fejsbuk stranice Sokobanja u slici i reči već godinama značajan promoter Sokobanje.

U kategoriji najbolji preduzetnik priznanje je dobilo preduzeće „Ketering SB 018”. Milenković se ovom prilikom posebno zahvalio vlasniku ovog preduzeća, koji redovno izlazi u susret TOSB i Opštini Sokobanja jer besprekorno organizuje  ketereng u okviru svih bitnih manifestacija koje se održavaju u Sokobanji.

Seosko turističko domaćinstvo „Bovan” iz Trubarevca proglašeno je za najbolje u mesecu julu.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × 4 =