Додељена признања најбољима у месецу јулу

Друштво Туризам

У оквиру акције „Бирамо најбоље”, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, данас су додељена признања за месец јул најуспешнијима који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање. Признања је доделио Љубинко Миленковић, директор Туристичке организације Сокобања.

У категорији најбољи туристички радник признање је припало Ивани Вујсић која три године ради у туристичкој агенцији „ДМ”. Ивана истиче да јој је ова награда веома драга и да је доказ да се труд и рад исплати. Туристичка агенција у којој Ивана Вујсић ради уједно је и добитник признања овог месеца у категорији Најбоља туристичка агенција.

Апартманима „Звезда Лукс” додељено је признање у категорији Најбољи станодавац. За најлепше двориште признање је додељено Биљани Ђокић, која је прошлогодишњи свеукупни победник у овој категорији. Госпођу Ђокић за ову награду редовно кандидују задовољни гости, јер уређено велико двориште са базеном и фонтаном и те како употпуњава туристичку понуду смештаја.

За најбољи угоститељски објекат у овом месецу проглашен је кафе бар „Гарден”. Милован Илић, туриста који већ годинама долази у Сокобању, проглашен је за најбољег госта месеца јула.

У категорији Удружење или појединац који доприноси развоју туризма признање је припало Милошу Јовановићу који је посредством своје изузетно посећене фејсбук странице Сокобања у слици и речи већ годинама значајан промотер Сокобање.

У категорији најбољи предузетник признање је добило предузеће „Кетеринг СБ 018”. Миленковић се овом приликом посебно захвалио власнику овог предузећа, који редовно излази у сусрет ТОСБ и Општини Сокобања јер беспрекорно организује  кетеренг у оквиру свих битних манифестација које се одржавају у Сокобањи.

Сеоско туристичко домаћинство „Бован” из Трубаревца проглашено је за најбоље у месецу јулу.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 7 =