Дочек Деда Мраза и „Башта отвореног срца”

Друштво Култура

Туристичка организација Сокобања под покровитељством Општине Сокобања у понедељак 27. децембра, од 17 часова у амфитеатру испред Завичајног музеја, организује традиционални дочек Деда Мраза. Најмлађи мештани са својим другарима, родитељима, бакама и декама дружиће се и са глумцима Аматерског „СБ” позоришта који ће извести новогодишњу представу за децу. Аматерско „СБ” позориште спрема веома атрактиван програм за децу а Туристичка организација Сокобања и општина Сокобања, обезбедили су слаткише.

И ове године Туристичка организација Сокобања организоваће још једну лепу и веселу новогодишњу манифестацију под називом „Башта отвореног срца”. Она се, по традицији, организује првог дана нове године, односно 1. јануара тачно у подне на мермерном шеталишту преко пута „Озрен баште”.

− У „Башти отвореног срца” све посетиоце очекују посластице и традиционалана сокобањска закуска и топли напици, чајеви које нам је и ове године даривало предузеће „Адонис” из Сокобање. Најмлађе госте забављаће аниматори а за оне мало старије који желе да и тај први дан нове године проведу у слављу и весељу, ту су трубачи бенда „Барка” из Књажевца, тако да се надамо да ће бити одлична атмосфера као и претходних година јер је велико интересовање за овај догађај. Ми га намерно позиционирама временски да буде у 12 сати, тачно у подне да би људи имали времена да се одморе од дочека Нове године од најлуђе ноћи која претходи Башти отвореног срца – рекао је Љубинко Миленковић, директор ТОСБ.

Оба догађаја биће организована уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера заштите.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 4 =