Чајанка чланица Српске напредне странке

Друштво Политика

Чланица председништва Српске напредне странке, Ивана Поповић, у оквиру предизборне кампање, посетила је јуче чланице општинског одбора ове странке у Сокобањи и разговарала са њима. Скуп је организован као чајанка одржана у хотелу „Натали спа” која је окупила даме које подржавају програм СНС и председника Александра Вучића.

− Направили смо мало другачији формат обраћања и разговора и ја се надам да ћемо усвојити ту праксу у будућности, а то је да имамо више директних контаката и разговора, пре свега са дамама. Мислим да се из таквог неформалног разговора изроди много боља сарадња и много боље идеје које ћемо ми пренети даље и које ће бити сагледане од стране саме партије и реализоване у наредном периоду − рекла је Поповић.

 

Она је истакла да је Српској напредној странци врло битно да чује мишљење жена широм Србије у вези самог рада странке, шта је то што је добро, шта треба мењати и на шта треба обратити пажњу у наредном периоду.

− Ми у оквиру ове кампање имамо ту част да посетимо што више места у Србији и разговарамо са што већим бројем дама, на првом мест јер сте ви лојане, поуздане, али и врло прецизне у својим изборима, што су показали и неки статистички подаци из претходног период, а они су да је 56% дама гласало СНС и председника Вучића и ја вам се као део тог тима на томе захваљујем − додала је она.

Поповић је истакла да је жена стуб сваке породице, али и сваке институције у којима раде, а да Српска напредна странка женама даје доста простора у политици што је изузетно битно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =