Сокобањски средњошколци од данас прелазе на комбиновани модел наставе

Друштво

Према обавешетењу, а на основу одлуке Тима за праћење и кординисање превентивних мера, сокобањски средњошколци од данас, 20. септембра, прелазе на комбиновани модел наставе који подразумева да ће свако одељење које има више од 16 ученика бити подељено на две групе тако да ће свака група наизменично на дневном нивоу долазити у школу, односно једна група ће имати непосредну наставу понедељак, среда и петак а друга група уторак и четвртак, сазнајемо од Ане Милићевић директорке СШ „Бранислав Нушић”.

Она додаје и да су измењени критерујми за прелазак на наставу на даљину у случају појаве више ученика оболелих у једном одељењу тако да два одељења која су током ове недеље, због појаве два случаја позитивних на Корона вирус, прабачени на потпуно праћење наставе на даљину сада се враћају на комбиновани модел и биће праћено евентуално заражавање у самој групи и онда ће се примењивати мере према тој групи.

О свим новим мерама обавештене су разредне старешине које ће путем мејла и друштвених мрежа обавестити родитељеи ученике.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 15 =