Akva park

Akva-park uskoro spreman za početak nove sezone

Društvo

Sa dolaskom lepog vremena mnogi nestrpljivo iščekuju i početak kupališne sezone. Ove godine u Akva-parku „Podinaˮ, omiljenom kupalištu Sokobanjaca, ali i sve brojnijih gostiju, posetioce očekuju bolji uslovi i znatno veći prostor.

Prva faza radova, koja je pri kraju, podrazumeva proširenje akva parka i spajanje sa sportskim terenima, što će omogućiti više ležaljki i mesta pod suncobranima, a samim tim i komforniji boravak na ovoj atraktivnoj lokaciji.

– Već smo pri kraju što se tiče unutrašnjih radova. Sam akva-park smo proširili za nekih skoro četiri hiljade kvadrata. Od toga dve hiljade i 600 kvadrata je pod behatonom, a ostalo su zelene površina u skladu sa dosadašnjim izgrađenim delom u akva-parku. Omogući ćemo da što više posetilaca bude ispod tendi. Napolju će biti još jedan lep drvored sa parkingom gde ćemo omogućiti ljudima da se pristojno parkiraju i da opušteno budu naši gosti – kaže Miloš Krstić, direktor Akva-parka „Podinaˮ.

Po njegovim rečima, potrudiće se i da plan da se kroz novu bušotinu u bazene sprovede topla voda realizuju ove godine.

– Videćemo da li ćemo uspeti za ovu sezonu ili za narednu. Još čekamo na neke stvari. Potrudićemo se da bude ove godine, ali ako ne za narednu bićemo sigurno spremni – daje nam obećanje direktor Krstić.

Akva park

Kako ističe, svake godine trude se da uvedu neku novinu kako bi bili konkurentni ostalima, a gostima pružili što bolju zabavu i užitak tokom vrelih letnjih meseci. Prema ranijim najavama, koje nam je dao prvi čovek opštine, sledeće sezone komleks Akva-parka „Podinaˮ biće proširen još jednim bazenom ili rekom sa slapovima. Za prvu fazu radova na proširenju akva-parka iz opštinskog budžeta izdvojeno je 25 miliona dinara.

Akva park

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × four =