Akva park

Аква-парк ускоро спреман за почетак нове сезоне

Друштво

Са доласком лепог времена многи нестрпљиво ишчекују и почетак купалишне сезоне. Oве године у Аква-парку „Подинаˮ, омиљеном купалишту Сокобањаца, али и све бројнијих гостију, посетиоце очекују бољи услови и знатно већи простор.

Прва фаза радова, која је при крају, подразумева проширење аква парка и спајање са спортским теренима, што ће омогућити више лежаљки и места под сунцобранима, а самим тим и комфорнији боравак на овој атрактивној локацији.

– Већ смо при крају што се тиче унутрашњих радова. Сам аква-парк смо проширили за неких скоро четири хиљаде квадрата. Од тога две хиљаде и 600 квадрата је под бехатоном, а остало су зелене површина у складу са досадашњим изграђеним делом у аква-парку. Омогући ћемо да што више посетилаца буде испод тенди. Напољу ће бити још један леп дрворед са паркингом где ћемо омогућити људима да се пристојно паркирају и да опуштено буду наши гости – каже Милош Крстић, директор Аква-парка „Подинаˮ.

По његовим речима, потрудиће се и да план да се кроз нову бушотину у базене спроведе топла вода реализују ове године.

– Видећемо да ли ћемо успети за ову сезону или за наредну. Још чекамо на неке ствари. Потрудићемо се да буде ове године, али ако не за наредну бићемо сигурно спремни – даје нам обећање директор Крстић.

Akva park

Како истиче, сваке године труде се да уведу неку новину како би били конкурентни осталима, а гостима пружили што бољу забаву и ужитак током врелих летњих месеци. Према ранијим најавама, које нам је дао први човек општине, следеће сезоне комлекс Аква-парка „Подинаˮ биће проширен још једним базеном или реком са слаповима. За прву фазу радова на проширењу аква-парка из општинског буџета издвојено је 25 милиона динара.

Akva park

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − 4 =