Аква парк ове сезоне забележио одличну посећеност

Друштво

Летња, односно сезона купања у Аква парку почела је 16. јуна. Према речима Милоша Крстића, директора Спортског центра „Подинаˮ, ове године у односу на прошлу Аква парк из више разлога бележи много бољу посећеност. Крстић каже да им је ове сезоне, пре свега, ишло у прилог што је било више сунчаних дана. Осим тога, направљене су неке измене у самој организацији а уведени су и нови садржаји.

‒ Ове године смо направили кућице за храну и сматрамо да је то био прави потез, а од нових садржаја увели смо терене за одбојку и ватерполо на води тако да је то било веома занимљиво посетиоцима ‒ каже Крстић.

У прилог овогодишњој промоцији Аква парка, ишла је и чињеница да је он био саставни део Интернационалног одбојкашког кампа Вање Грбића. Део активности у оквиру кампа, који је окупио скоро 1000 деце из 32 земље са свих континената, реализован је управо у сокобањском Аква парку. У ери интернета и друштвених мрежа полазници кампа су промовисали Аква парк широм света истиче Крстић.

Ове године је први пут на Аква парку организована и манифестација „Игре градоваˮ, нешто попут некада чувених „Игара без границаˮ, чији је циљ био добра забава. Учесници из више српских општина, укључујући и Сокобању, надметали су се у забавним играма на води и поред базена.
Успешно је реализована и бесплатна школа пливања, која је према речима Крстића, ове године имала већи број полазника.

На крају нашег разговора, Крстић је подсетио да сезона купања траје до 10. септембра, и позвао све заинтересоване да искористе сунчане дане и посете Аква парк.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × three =