TOSB

Akcija „Biramo najbolje” – Sokobanja 2019.

Društvo Turizam

Turistička organizacija Sokobanja, i ove godine, organizuje akciju „Biramo najbolje”, kojom se u osam kategorija po mesecima, od maja do septembra, proglašavaju najuspešnija preduzeća, organizacije, ustanove i pojedinci. Na kraju akcije biraju se najuspešniji u svakoj od kategorija koji kao nagradu dobijaju studijsko putovanje u organizaciji Turističke organizacije Sokobanja.

Kategorije koje se ocenjuju su: najbolji stanodavac, najbolja turistička agencija, najlepše dvorište, najbolji ugostiteljski objekat, najbolji ugostiteljski ili turistički radnik, udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, najbolji gost, najbolji privrednik.

Ove godine izvršene su manje izmene u propozicijama, i uvedena je nova kategorija – najbolji privrednik.
Prijavljivanje mogu izvršiti svi meštani, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br. 2 ili putem mejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za prethodni mesec, a ocenjivanje i proglašenje pobednika do 15. u mesecu.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × three =