TOSB

Акција „Бирамо најбоље” – Сокобања 2019.

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања, и ове године, организује акцију „Бирамо најбоље”, којом се у осам категорија по месецима, од маја до септембра, проглашавају најуспешнија предузећа, организације, установе и појединци. На крају акције бирају се најуспешнији у свакој од категорија који као награду добијају студијско путовање у организацији Туристичке организације Сокобања.

Категорије које се оцењују су: најбољи станодавац, најбоља туристичка агенција, најлепше двориште, најбољи угоститељски објекат, најбољи угоститељски или туристички радник, удружење или појединац који даје допринос развоју туризма, најбољи гост, најбољи привредник.

Ове године извршене су мање измене у пропозицијама, и уведена је нова категорија – најбољи привредник.
Пријављивање могу извршити сви мештани, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр. 2 или путем мејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за претходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 16 =