100 поклона и 100 објава за „Моје лето у источној Србији”

Друштво Туризам

РАРИС 20. маја покреће кампању „МОЈЕ ЛЕТО У ИСТОЧНОЈ СРБИЈИ” чији је циљ да промовише источну Србију као пожељну туристичку дестинацију за предстојећу летњу сезону. Кампања ће се одвијати онлајн, преко Регионалне туристичке платформе Visit East Serbia и њених страница на Фејсбуку и Инстаграму.

Током кампање ће бити подељено 100 поклона и објављено 100 промотивних објава. Кампања позива туристе да ово лето проведе тамо где су римски императори градили палате а градитељи кротили Дунав; где су бројни погледи од којих застаје дах и гостољубље каквог нема. Тамо где стварност постаје чаролија – у источној Србији! Кампања ће представити лепоте Сокобање, Старе планине, Ђердапа, Ртња, Неготинских пивница, Борског језера, Лепенског Вира, Феликс Ромулијане и бројних других атракција источне Србије. Просечна оцена 9,4 на Букингу је најбољи доказ да је источна Србија синоним одличне услуге и пријатељског односа према гостима. Током капање ће преко друштвених мрежа бити подељено 100 поклона: – 20 викенда – 20 вожњи бродом – 60 улазница за музеје.

Организатори очекују да ће кампању видети пар милиона људи и да ће значајно допринети још бољем позиционирању и посећености источне Србије. На Регионалној туристичкој веб платформи www.visiteastserbia.rs заинтересовани могу погледати најкомплетнију туристичку понуду источне Србије. Кампању организује РАРИС у сарадњи са локалним туристичким организацијама, музејима и туристичком привредом региона.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + thirteen =