U mesnim zajednicama: Ubedljiva pobeda SNS

Politika

Na početku zasedanje SO Sokobanja, održanoj krajem prošle sedmice, zamenik predsednika opštine i predsednik OO SNS Vladimir Milovanović obavestio je prisutne o rezultatima izbora za savete mesnih zajednica, održanih 25. februara.

‒ Od 25 mesnih zajednica u 23 uspešno su obavljeni izbori, a u 22 najviše poverenja su dobili kandidati ispred SNS – kazao je Milovanović, iznevši podatak da su od 110 izabranih kandidata za savete, 89 iz redova SNS-a ili 91,61 odsto.

Milovanović je ocenio da je u ovom slučaju narod prepoznao aktivnosti SNS-a koje se zasnivaju na investicijama i razvoju. On je kao pozitivne primere naveo zamenu betonsko-azbestnih vodovovodnih cevi, renoviranje škole, gradnju pozornice „Vrelo”, besplatni prevoz, besplatnu đačku užinu i drugo.

Ovakvo obraćanje lidera sokobanjskih naprednjaka izazvalo je nezadovoljstvo nekoliko opozicionih odbornika, koji su ukazivali da je on govorio van dnevnog reda i da je zloupotrebio skupštinsku govornicu govoreći, kako su rekli, „kad hoće i šta hoće”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + seven =