Zvezda i Trebič

Zvezdine zvezde na pola veka FK Trebič

Društvo Sport

Fudbalski klub Trebič u subotu, 11. juna, obeležiće pola veka postojanja, na vrlo originalan način. Sokobanjsku publiku obradovaće utakmicom koja će se na SC „Podinaˮ sa početkom u 17 časova igrati između selekcije veterana FK Crvena Zvezda i veterana FK Trebič. Za sve ljubitelje fudbala, ulaz je besplatan.

– Povodom jubileja FK Trebič, dovešćemo jedne od najpoznatijih igrača koji su ostavili veliki i značajan trag u sportu. Imajući u vidu sa kim igramo, i mi ćemo se sa naše strane potruditi da se ne obrukamo mnogo i da utakmica bude zanimljiva, mada rezultat i nije bitan koliko to što će takve legende doći i ispoštovati naš klub – rekao je Dragan Nikolić, sportski direktor FK Trebič.

Zvezda i Trebič

Nakon utakmice, u prostorijama Starog zavoda biće organizovana svečana večera na kojoj će biti dodeljene zahvalnice prijateljima kluba.

– Pola veka je veliki jubilej za naš klub. Sve te godine, izdržali smo, borili smo se, borimo se i dalje, rezultati su onakvi kakvi su i ne možemo da kažemo da su mnogo dobri, ali ni loši. Ono što je bitno je da je klub generalno stabilan finansijski – istakao je Nikolić.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

9 + 11 =