Zvezda i Trebič

Звездине звезде на пола века ФК Требич

Друштво Спорт

Фудбалски клуб Требич у суботу, 11. јуна, обележиће пола века постојања, на врло оригиналан начин. Сокобањску публику обрадоваће утакмицом која ће се на СЦ „Подинаˮ са почетком у 17 часова играти између селекције ветерана ФК Црвена Звезда и ветерана ФК Требич. За све љубитеље фудбала, улаз је бесплатан.

– Поводом јубилеја ФК Требич, довешћемо једне од најпознатијих играча који су оставили велики и значајан траг у спорту. Имајући у виду са ким играмо, и ми ћемо се са наше стране потрудити да се не обрукамо много и да утакмица буде занимљива, мада резултат и није битан колико то што ће такве легенде доћи и испоштовати наш клуб – рекао је Драган Николић, спортски директор ФК Требич.

Zvezda i Trebič

Након утакмице, у просторијама Старог завода биће организована свечана вечера на којој ће бити додељене захвалнице пријатељима клуба.

– Пола века је велики јубилеј за наш клуб. Све те године, издржали смо, борили смо се, боримо се и даље, резултати су онакви какви су и не можемо да кажемо да су много добри, али ни лоши. Оно што је битно је да је клуб генерално стабилан финансијски – истакао је Николић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 − 1 =