Završen 15. Noćni turnir u malom fudbalu: Klincima sve počasti

Društvo Sport

Noćni turnir u malom fudbalu, koji se ove godine održava po petnaesti put, završen je u petak. Turnir je realizovan u organizaciji Sportskog saveza, a pod pokroviteljstvom opštine Sokobanja. Ukupno se prijavilo 15 ekipa u kategorijama seniori i kadeti.

 

Prvo mesto i novčanu nagradu od 180.000 dinara osvojila je ekipa Klinci 33 iz Aleksinca, drugo mesto sa nagradom od 80.0000 dinara pripalo je ekipi Bolero Afro Sandra takođe iz Aleksinca, dok su treće mesto i 40.000 dinara osvojili sokobanjčani pod imenom Kmf Ozren taksi Blizanci. U kategoriji kadeta prvi su bili Sokobanjci, drugi KMF Soko a treće mesto pripalo je ekipi FK Foster.

I mesto – Klinci 33

Nagrade je, kao i na prethodnih četiri turnira, uručio zamenik predsednika opštine Sokobanja Vladimir Milovanović čestitavši najboljima na ostvarenom uspehu. Organizatori upućuju zahvalnost za pomoć u realizaciji turnira brojnim sponzorima i prijateljima saveza koji su obezbedili mnogobrojne ekipne i pojedinačne nagrade, ali i partnerima iz opštinske uprave, Sportsko rekreativnog centra „Podina” i Srednje škole „Branislav Nušić”.

II mesto – Bolero Afro Sandra

‒ Sudeći po poseti vidimo da ste svi Vi na tribinama uživali ovih nedelju dana gledajući lepe golove, dobre odbrane, driblinge i sve ostale zanimljive poteze naših takmičara. Ne možemo a da ne pomenemo našeg Aleksu Stojmenovića. Takođe, želja, obaveza i dužnost je da pomenemo Miodraga Miću Ilića koji je svih ovih godina bio sa nama na turniru u raznim ulogama, od uloge osnivača, sekretara, pa do merioca vremena i na taj način dao nemerljiv doprinos turniru u tradiciji dugoj petnaest godina. Na kraju, pozdravljamo Vas do naredne godine i narednog druženja ‒ poručuju iz Sportskog saveza opštine Sokobanja.

III mesto – KMF Ozren taksi Blizanci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen + eight =