Завршен 15. Ноћни турнир у малом фудбалу: Клинцима све почасти

Друштво Спорт

Ноћни турнир у малом фудбалу, који се ове године одржава по петнаести пут, завршен је у петак. Турнир је реализован у организацији Спортског савеза, а под покровитељством општине Сокобања. Укупно се пријавило 15 екипа у категоријама сениори и кадети.

 

Прво место и новчану награду од 180.000 динара освојила је екипа Клинци 33 из Алексинца, друго место са наградом од 80.0000 динара припало је екипи Болеро Афро Сандра такође из Алексинца, док су треће место и 40.000 динара освојили сокобањчани под именом Кмф Озрен такси Близанци. У категорији кадета први су били Сокобањци, други КМФ Соко а треће место припало је екипи ФК Фостер.

I место – Клинци 33

Награде је, као и на претходних четири турнира, уручио заменик председника општине Сокобања Владимир Миловановић честитавши најбољима на оствареном успеху. Организатори упућују захвалност за помоћ у реализацији турнира бројним спонзорима и пријатељима савеза који су обезбедили многобројне екипне и појединачне награде, али и партнерима из општинске управе, Спортско рекреативног центра „Подина” и Средње школе „Бранислав Нушић”.

II место – Болеро Афро Сандра

‒ Судећи по посети видимо да сте сви Ви на трибинама уживали ових недељу дана гледајући лепе голове, добре одбране, дриблинге и све остале занимљиве потезе наших такмичара. Не можемо а да не поменемо нашег Алексу Стојменовића. Такође, жеља, обавеза и дужност је да поменемо Миодрага Мићу Илића који је свих ових година био са нама на турниру у разним улогама, од улоге оснивача, секретара, па до мериоца времена и на тај начин дао немерљив допринос турниру у традицији дугој петнаест година. На крају, поздрављамо Вас до наредне године и наредног дружења ‒ поручују из Спортског савеза општине Сокобања.

III место – КМФ Озрен такси Близанци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × five =