Усвојен план генералне регулације

Политика

На јучерашњој седници Скупштине општине Сокобања највише пажње одборници су посветили предлогу одлуке о доношењу плана генералне регулације Сокобања. Тим поводом седници су присуствовали и грађани који су изнели своје примедбе на поменути план.

Одборници Демократске странке и Социјалистичке партије Србије сматрали су да план није добар и да задовољава личне интeресе појединаца и истакли да је било неопходно да седници присуствује и обрађивач плана. 

Исидор Крстић, председник општине Сокобања, рекао је да се усвајањем овог плана отварају могућности инвестирања у Сокобању и да је непостојање овог документа до сада био главни камен спотицања актуелне власти. 

 

Усвојен је програм мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Сокобања, а одборници су већином гласова усвојили и одлуку која се тиче пројекта „Лекар на селу“, Дома здравља Сокобања. 

Усвојена је одлука о завршном рачуну општине Сокобања, као и измена правилника о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе грађана у области спорта у општини Сокобања. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen + 6 =