U jubilarnoj godini „Trebičˮ ugostio Kruševljane

Društvo Sport

Veterani FK „Trebičˮ iz Sokobanje i kruševačkog „Napredkaˮ su u okviru obeležavanja pola veka postojanja sokobanjskog tima, juče popodne odigrali revijalnu utakmicu na terenu Sportskog centra „Podinaˮ.

Publika je imala priliku da uživa u dobrom fudbalu i kvalitetnoj utakmici. Već u prvim minutima, pao je i prvi gol za domaću ekipu, a poluvreme je završeno rezultatom 1:1. Drugo poluvreme donelo je lepe golove, kvalitetnu i poštenu igru. Revijalna i prijateljska utakmica završena je rezultatom 6:5, u korist domaće ekipe.

‒ Fudbalski klub „Trebičˮ povodom proslave jubileja 50 godina postojanja, ove godine organizuje veći broj događaja. Sada smo izabrali da igramo protiv jedne od tada najboljih naših superligaških ekipa i uopšte poznate ekipe u staroj Jugoslaviji, Fudbalskog kluba „Napredakˮ iz Kruševca. Igra je bila ravnopravna, mada su oni malo starija ekipa od nas. Nama je bila čast da igramo i nadam se da je i sokobanjskoj publici bilo zadovoljstvo što je imala priliku da gleda ovakve igrače na terenu ‒ kaže Dragan Nikolić, sportski direktor FK „Trebičˮ.

FK Trebič
FK Napredak Kruševac

On je obećao da će prvi tim u sledećem periodu pokušati da ostvari što bolji plasman na tabeli u Zaječarskoj okružnoj ligi.

‒ Cilj nam je prvo mesto i plasman u veći rang. Dobro igramo i imamo dobar odabir igrača. Nadamo se da će sve to biti kako treba i da ćemo u godini jubileja ostvariti ulazak u veći rang ‒ dodao je Nikolić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × two =