У јубиларној години „Требичˮ угостио Крушевљане

Друштво Спорт

Ветерани ФК „Требичˮ из Сокобање и крушевачког „Напредкаˮ су у оквиру обележавања пола века постојања сокобањског тима, јуче поподне одиграли ревијалну утакмицу на терену Спортског центра „Подинаˮ.

Публика је имала прилику да ужива у добром фудбалу и квалитетној утакмици. Већ у првим минутима, пао је и први гол за домаћу екипу, а полувреме је завршено резултатом 1:1. Друго полувреме донело је лепе голове, квалитетну и поштену игру. Ревијална и пријатељска утакмица завршена је резултатом 6:5, у корист домаће екипе.

‒ Фудбалски клуб „Требичˮ поводом прославе јубилеја 50 година постојања, ове године организује већи број догађаја. Сада смо изабрали да играмо против једне од тада најбољих наших суперлигашких екипа и уопште познате екипе у старој Југославији, Фудбалског клуба „Напредакˮ из Крушевца. Игра је била равноправна, мада су они мало старија екипа од нас. Нама је била част да играмо и надам се да је и сокобањској публици било задовољство што је имала прилику да гледа овакве играче на терену ‒ каже Драган Николић, спoртски директор ФК „Требичˮ.

ФК Требич
ФК Напредак Крушевац

Он је обећао да ће први тим у следећем периоду покушати да оствари што бољи пласман на табели у Зајечарској окружној лиги.

‒ Циљ нам је прво место и пласман у већи ранг. Добро играмо и имамо добар одабир играча. Надамо се да ће све то бити како треба и да ћемо у години јубилеја остварити улазак у већи ранг ‒ додао је Николић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × one =