У биоскопу „Моравица”: Вечерас „48 сати и један минут”, у суботу „Годзила против Конга”

Друштво Култура

Овонедељни репертоар биоскопа „Моравица” поред филмова који су у жижи интересовања доноси и две премијере, једну домаћу и једну светску премијеру и то филмове „48 сати и један минут” и „Годзила против Конга: Ново царство 3Д”.

Вечерас ће премијерно бити приказан филм српско-америчке копродукције „48 сати и један минут” редитеља Мајкла Тајера и Соње Алексе, који говори о киднаповању деце, а посвећен је Тијани Јурић.

Двадесет година након рата, емигрант Александра се враћа у Србију са супругом Стивеном и петогодишњом ћерком Леном, са намером да изложи ћерку српској култури. Породична идила је убрзо нарушена отмицом Лене, али Александра наилази на проблеме са полицијом, где јој кажу да се деца обично сама појаве до јутра, тако да полиција чека 48 сати пре него што покрене истрагу. Александра креће сама у потрагу, на њој непознатим улицама Београда. Несналажење у окружењу и недостатак знања српског утиче на Александру да почне да губи наду, али исечци из новина и дечји цртеж који се мистериозно појаве испред њене куће јој дају нову наду и постају фокус њене истраге.

Премијера филма заказана је за 20 часова и 30 минута, а репризно ће бити приказан у недељу, 31. марта, од 18 часова и 15 минута.

Друга премијера доноси нам причу о чувеном ривалству два џиновска бића, диносауруса Годзиле и гориле Кинг Конга. Епохални нови филм пробудиће историју титана, њихово порекло и тајне Оства лобања. Епска битка се наставља. Филмски универзум чудовишта студија „Legendery” доноси експлозивни окршај између Годзиле и Конга у потпуно новој авантури која ставља моћног Конга и страшног Годзилу у борбу против колосалне претње скривене унутар света, изазивајући њихово властито постојање. „Годзила против Конга: Ново царство” дубље истражује историју ових титана и њиховог порекла, као и тајне Острва лобања и дље, октривајући митолошку битку која је помогила обликовати ова изванредна бића и заувек их повезала са човечанством.

Филм ће премијерно бити приказан у суботу, 30. марта, у 20 часова и 30 минута у 3Д технологији, а репризираће се у уторак од 18 часова и 15 минута и среду од 20 часова и 30 минута.

За љубитеље филмске уметности и даље је на репертоару филм „ Руски конзул”, који ће бити приказан вечерас од 18 часова, недељу од 20 часова и 30 минута и среду од 18 часова и 15 минута. На репертоару се налази и филм Последњи стрелац” који ће бити приказан у суботу од 18 часова и 15 минута и уторак од 20 часова и 30 минута.

Најмлађе посетиоце биоскопа очекује приказивања цртаних филмова Баба Јага”, „Кунг Фу Панда 4 3Д”Вау вау звезда 2”. Филмови су синхронизовани на српски језик.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (29. март) и понедељак (1. април).

Комплетан репертоар за период од 28. марта до 3. априла можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 2 =