Тринаести Фото изазов „Сокобања – мелем за све генерације”

Друштво

Туристичка организација Сокобања организује наградни конкурс „13. Фото изазов, Сокобања 2020”, који ће бити отворен до 12. августа. Тема овогодишњег конкурса је „Сокобања – мелем за све генерације”.

Сваки учесник треба да, уз попуњену пријаву, достави највише пет фотографија у боји и искључиво у дигиталном формату, на ЦД-у и то лично у просторије Туристичке организације Сокобања, или поштом на адресу ул. Трг ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања, или путем мејла на адресу tic@tosokobanja.rs.

Фотографије треба да буду веће од осам мегапиксела (резолуције 300 dpi). Фотографије морају бити у колору, обавезно у дигиталном формату, изворне, без интервенција у виду монтаже, или графичке обраде дела које мењају композицију и елементе. Фотографије морају бити без специјалних ефеката, и морају да садрже реалистичне, а не апстрактне приказе Сокобање и околине и у складу са задатом темом.

Пријем фотографија трајаће до 12. августа 2020. године, а проглашење победника одржаће се у 21. августа, од 19 часова у Галерији – легату Милуна Митровића, када ће бити отворена и изложба фотографија које су ушле у ужи избор.

Суорганизатор изложбе је Народна библиотека „Стеван Сремац” из Сокобање. Првопласирани аутор добија новчану награду од 45.000 динара, другопласирани 25.000, а трећепласирани 10.000 динара.
Додатне информације могу се добити путем телефона на број 018/833-988, односно путем мејла: tic@sokobanja.rs.

Аутор насловне фотографије: Кристијан Ђорђевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 − 3 =