Треће извођење „Госпође министарке”

Култура

Због великог интересовања грађана, ученици Средње школе „Бранислав Нушић” у петак 7. децембра у конгресној сали хотела „Моравица”, са почетком у 18 часова, за све заинтересоване љубитеље позоришне уметности, извешће представу „Госпођа министарка” у режији професорке српског језика Милене Денић и професорке енглеског језика Дијане Маријановић. Ова представа премијерно је изведена приликом обележавања Дана школе у октобру месецу, а други пут је приказана у оквиру ревијалног дела манифестације „Нушићеви хајдуци”, тако да ће ово бити њено треће извођење. У представи учествује 16 ученика, чланова драмске секције сокобањске средње школе.

   

– Припремање ове представе за нас је био један захтеван подухват али се испоставило да су ученици пуни енергије и да их треба само мотивисати на прави начин, усмерити на прави пут, и успех неће изостати – каже професорка Дијана Марјановић.

Она додаје да су позитивне реакције и интересовање публике за ову представу превазишле сва њихова очекивања и да су зато одлучили да представу још једном изведу пред ширим аудиторијумом.

1 thoughts on “Треће извођење „Госпође министарке”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × three =