ТОСБ почео са промотивним активностима за летњу сезону

Друштво Туризам

Промотивне активности за најпосећенији део туристичке сезоне или лето 2024. године су у пуном јеку, стартовале су још децембра месеца. Зимска туристичка кампања је при крају, а са летњом се већ кренуло, сазнајемо од Љубинка Миленковића, директора Туристичке организације Сокобања (ТОСБ). Наступи на сајмовима договорени су још новембра месеца.

– Туристичка организација Србије велику подршку даје ТОСБ и промоцији Сокобање као једној од кључних дестинација у нашој земљи, тако да смо под њеним окриљем заједно са Туристичким организацијама Београда, Суботице, Сомбора, Чачка, Ваљева, Бајине Баште учествовали на 11. Сајму туризма у Загребу под називом Place2Go који је одржан од 18. до 20. јануара – рекао је Миленковић.

Следећи наступ ТОСБ имаће на Сајму туризма у Београду који се одржава од 22. до 25. фебруара. На највећем и најпосећенијем 45. Међународном сајму туризма у Београду ТОСБ ће своју туристичку понуду представити где у хали 4 Београдског сајма на штанду површине 66 квадрата где ће наступити заједно са Специјалном болницом „Сокобања”, хотелима „Бањицом”, „Моравицом”, „Сунце” и „Зеленим градом” – Натали спа.

– Наравно у делу где ће Туристичка организација Сокобања промовисати понуду Сокобање биће заступљени сви приватни станодавци, туристичке агенције и њихова понуда. Морам напоменути да је сајам у Београду највећи регионални сајам, то морам да напоменем, и овај који је одржан у Загребу и будући у Сарајеву и Софији су да не увредим никог, али сајмови патуљци у односу на Београдски сајам – додао је Миленковић.

Одмах након београдског је сајам туризма у Бањалуци који се одржава од 1. до 3. марта, затим у Софији од 13. до 15. марта.

– У Бањалуци ћемо наступити на сопственом штанду, а у Софији на штанду Туристичке организације Србије с обзиром да тако смањујемо трошкове, а и видљивији смо када смо заједно под националним брендом. На овим сајмовима ће учествовати такође и туристичка привреда Сокобање, а ТОСБ ће за њих организовати састанке са пословним партнерима тако да ће моћи у дане сајма да потпишу уговоре или направе нове пословне договоре што је веома важно за долазак нових туриста, односно оних који први пут посећују Сокобању са циљем да постану верни туристи и да се из године у годину враћају у Сокобању – истако је Миленковић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × one =