EPS

Сутра радови на ТС Врело, део Сокобање без струје неколико сати

Друштво

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивању стабилног снабдевања електричном енергијом, огранак Електродистрибуције Сокобања, обављаће данас радове на редовном одржавању трафо-станице Врело. Због ових радова без електричне енергије у периоду од 11 до 15 часова биће корисници Основне школе “Митрополит Михајло”, Средње школе “Бранислав Нушић”, хотел “Натали Спа”, улице Омладинска и Иве Андрића, као и Милошев конак, стоји у обавештењу које је стигло нашој редакцији.

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих корисника, али неке активности није могуће спровести без обуставе напајања због обезбеђивања безбедносних услова за рад радника овог предузећа.

Из Електродистрибуције моле кориснике на разумевање. У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + 19 =