Сутра почиње ревакцинација у Сокобањи

Друштво Здравље

Од како је почела масовна имунизација до данас на територији општине Сокобања, вакцинисано је 1430 особа. Вакцинација у сокобањском Дому здравља, одлично је организована од само почетка и одвија се већ три недеље без икаквих проблема. Према речима др Милене Крстић кооридинаторке за имунизацију, дневно се вакцинише од 50 до 150 суграђана и то на основу списка еУправе.

Од сутра 10. фебруара почеће ревакцинација Сокобањчана који су кинеску вакцину против корона вируса примили првог дана масовне имунизације у нашој општини, дакле 20. јануара. Сви који се сутра ревакцинишу, добили су смс поруке са тачним термином ревакцинације од еУправе. Ревакцинација ће се вршити на истом пункту где је обављена и вакцинација. Докторка Крстић каже да ће се ревакцинација и вакцинација обављати сваког дана, од 8 до 20 часова и викендом и за наступајуће празнике.

Сви који желе да приме вакцину а нису то учинили до сада, треба да се пријаве преко еУправе, мада медицинско особље задужено за вакцинацију увек изађе у сусрет најстаријим суграђанима који дођу без позива јер нису имали могућност да се пријаве електронским путем.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 + 13 =