Репертоар „Сокоградића” за викенд

Друштво Култура

Први дечји фестивал „Сокоградић” траје до недеље 23. јула, почиње сваког дана тачно у подне а последње пројекције су у 18 часова. Поред тога испред биоскопа „Моравица” најмлађи се сваког дана друже са аниматорима. Овако изгледа репертоар последња три дана манифестације која је у Сокобањи одржана први пут ове године и већ привукла велики број посетилаца, најмлађих и најслађих заједно са својим родитељима, декама и бакама.

Петак 21. јун почиње луткарском представом за децу под називом „Несретна Кафина” у 14 часова је синхронизовани цртани филм „Моја вила шепртља” у 16 часова „Принцеза Лате и магични водени камен” и у 18. часова „Супер Марио – браћа”.

Субота у 12 часова поново почиње једном представом за децу у извођењу глумаца “Београдског позоришта”- “Мачак у чизмама” у 14 часова је синхронизовани филм “Дечак и делфин” у 16 часова “УПС2″! Авантура се наставља” и у 18 часова “Астерикс и Обеликс “Средње краљевство”, синхронизован анимирани филм за децу.

Недеља 23. јул у 12 часова “Тамо далеко” још једна луткарска представа за децу. Следи “Фантастика у потрази за златним роговима”, анимирани филм за децу, “Принцеза Лате и магични водени камен” и још једном пројекција популарног филма “Барби”, чиме се затвара овогодишњи први фестивал за најмлађе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + 5 =