Међународна изложба паса свих раса у суботу на „Подини”

Друштво

Дванаеста Међународна изложба паса свих раса ЦАЦИБ Сокобања 2023. биће одржана у суботу 22.јула на теренима Спортског центра „Подина” са почетком у 19 часова. Изложбу организује Кинолошко друштво Сокобања уз подршку општине Сокобања.

На изложби се могу излагати сви расни пси који имају родовник издат од Кинолошког савеза Републике Србије или родовник издат од иностраних кинолошких организација које су признате од Међународне кинолошке федерације. Према речима Војкана Мишљеновића председника Кинолошког друштва Сокобања,сваке године власници за ову изложбу пријаве преко 400 паса, а ова година је специфична по томе што је своје псе пријавио велики број иностраних излагача.

− Ово манифестација има велики значај и за туризам Сокобање зато изложбу и правимо увек у јеку сезоне јер и то један вид рекламе Сокобање. Многи учесници практикују да остану још неки дан и виде све лепоте Сокобање − рекао је Мишљеновић.

За све расе предвиђене су титуле најлепши одгајивачки пар, најлепша одгајивачка група, најлепши млади пас и најлепши пас изложбе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − four =