Raspisani konkursi za izdavanje lokacija uličnim prodavcima

Društvo

Opština Sokobanja je raspisala konkurse za izdavanje mesta u ulici Svetog Save (bivši parking AMS), u Centralnom banjskom parku i parku „Banjica”.

U ulici Svetog Save, na prostoru placa bivšeg AMS-a, predviđeno je izdavanje mesta za postavljanje privremenih objekata za dečji, zabavni i sportski program predviđenih Planom postavljanja manjih montažnih objekata i uređaja na javnim površinama za 2020. godinu. Na ovoj lokaciji predviđenesu četiri površine za davanje u zakup. Početna cena za dobijanje lokacije je pet hiljada dinara. Javno nadmetanje će se održati 8. juna 2020. godine u zgradi Opštinske uprave Opštine Sokobanja sa početkom u 14 časova.

U parku „Banjica” konkursom je predviđeno pet površina za prodaju bižuterije i suvenira. Početna cena za dobijanje lokacije je pet hiljada dinara. Javno nadmetanje će se održati 8. juna 2020. godine u zgradi Opštinske uprave opštine Sokobanja sa početkom u 12 časova.

U Centralnom banjskom parku postoji devet lokacija koje su predviđene za davanje u zakup, od kojih je osam predviđeno za prodaju kukuruza gde je početna cena za dobijanje jedne od ovih lokacija pet hiljada dinara i jedna za prodaju meda sa početnom cenom od 27 hiljada dinara po mestu. Javno nadmetanje će se održati 8. juna 2020. godine u zgradi Opštinske uprave Opštine Sokobanja sa početkom u 10 časova.

Tekst konkursa sa prijavom može se preuzeti na sajtu www.opstinasokobanja.com.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen + 3 =