Raspevana banjska promenada

„Распевана бањска променадаˮ одушевила све генерације

Друштво Култура

Туристи и мештани, синоћ су на Летњој позорници „Врелоˮ уживали у музичком кабареу „Распевана бањска променадаˮ. Глумац Милош Паовић у улози Бранислава Нушића и музичари Братислав Мајкић, Игор Цветковић и Стефан Милошевић, кроз занимљиву и забавну сатирично-музичку представу дочарали су бањску променаду на најоригиналнији начин.

Публици разних генерација се веома допала представа, а посебно је интересантно то што у представи није било само за сваког понешто већ су подједнако од почетка до краја уживали сви од најмлађих до најстаријих.

– Уклопили смо Нушићеве шале и његову аутобиографију, неке анегдоте из његовог живота и једну дивну музику коју су музичари на сцени вечерас сјајно презентовали. Заиста је место Нушићу овде у Сокобањи јер нигде се није лепше осећао, а видим и да људи и препознају Сокобању по њему, а и ја се већ у потпуности другачије осећам када сам у костиму Нушића – рекао је Паовић.

Представа је одиграна у оквиру Бањског забавног лета које се до краја августа одвија свакодневно, тачније увече од 20 часова, на Малој и Великој сцени Летње позорнице „Врелоˮ.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + eleven =