RARIS uspostavio Help Desk za podršku turizmu

Društvo

U RARIS-u je počeo je sa radom Help Desk servis za podršku turizmu u kome svi koji već rade ili planiraju da započnu posao u oblasti turizma ili u domenu pratećih usluga mogu dobiti potrebne informacije o nacionalnim programima podrške za razvoj turizma.

Osnovne oblasti informisanja i konsultacija koje se mogu dobiti u ovom centru su: Izvori finansiranja – nacionalni programi za podršku turizmu i međunarodni fondovi i programi, korišćenje platforme e-Turista, digitalni marketing i pripreme za investicije manjeg obima u oblasti turizma.

Korisnici usluga Help Deska mogu biti preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća, udruženja, registrovana poljoprivredna gazdinastva, seoska turistička domaćinstva i fizička lica koji posluju u oblasti turizma (hoteli, restorani, turističke agencije, kategorisan smeštaj u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima) i u pratećim delatnostima (stari zanati i suveniri, kreativne industrije, industrija razonode, rekreacija, vinarije i destilerije.

Help Desk je takođe na raspolaganju lokalnim samoupravama kao podrška za korišćenje platforme e-Turista. nalazi u prostorijama RARIS-a, Trg Oslobođenja 1 u Zaječaru i radi svakog radnog dana od 09.00 do 13.00 sati. Korisnici mogu zakazati termin za konsultacije putem telefona 019 426 377 ili putem e-mejla office@raris.org

Help Desk je uspostavljen u okviru projekta „EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam” koji finansiraju Evropska unija i nemaćko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sixteen − 5 =