Prvi turnir „MOSIĆ” odigran u Sokobanji

Društvo Sport

Prošle nedelje u sali Srednje škole „Branislav Nušić” u Sokobanji odigran je, prvi ovogodišnji turnir Lige mini odbojke „MOSIĆ” u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Zaječar .Na turniru je učestvovalo više od 250 devojčica i dečaka rođenih 2010, 2011. i mlađih. Pored domaćina OK „Ozren” učestvovali su najmlađi odbojkašice iz još 8 klubova i to iz Zaječara, Knjaževca, Bora, Negotina i Majdanpeka i četiri muške ekipe iz Sokobanje, Zaječara, Bora i Knjaževca.

− To je bilo pre svega jedno lepo druženje, a onda i sportsko takmičenje. Da naši treneri rade kako treba pokazuju i rezultati te dece koja su pokazala veliko zalaganje i možemo se pohvaliti da naše devojčice imaju posle dva turnira i šest utakmica svih šest pobeda − rekao je Miloš Krstić trener OK „Ozren”.

Andrijana Milenović koja trenira male odbojkaše ističe da je je presrećna jer radi sa malom decom koja je izuzetno cene i vole i slušaju tako da i na treninzima i takmičenjima nemamo nikakvih problema.

− Tu su samo osmesi i zagrljaji što je i poenta našeg rada sa decom u klubu i pozivamo sve da dođu i da se uvere kako je to lepo kad se deca druže i bave sportom − rekla je Milenović.

Drugi turnir Lige mini odbojke „MOSIĆ” održan je prošle nedelje u Zaječaru, a najmlađi sokobanjski odbojkaši su pobedili u svim utakmicama do sada. Narednog vikenda igra se u Knjaževcu a zatim u Majdanpeku.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × two =