Проширење коловоза улице која води до Лептерије

Друштво

Почели су радови на проширењу дела улице Професора Драгољуба Јовановића, која води ка омиљеном сокобањском излетишту „Лептерија”. Радове изводи ЈП „Зеленило” и уколико временске прилике дозволе, улица ће бити проширена у наредних месец дана сазнајемо од Бојана Тодосијевића директора овог предузећа.

− Овај део пута је био велики проблем за возаче. У току су припремни радови на рехабилитацији коловоза у оквиру кога ћемо урадити проширење на делу сужења коловоза које имамо на овом делу пута тако да ћемо уместо коловоза  који је био 3,5 метара имати коловоз 4,5 метара што ће омогућити несметано мимоилажење два возила и смањити значајно гужве на овом делу улице − каже Тодосијевић.

Председник општине Миодраг Николић каже да општина Сокобања наставља са реконструкцијама улица и тротоара и да су у оквиру тога почели радови на дуго очекиваном проширењу коловоза улице која води до излетишта „Лептерија”, изузетно посећеног посебно у летњим месецима.

− Сви знамо колико се тешко вози овом узбрдицом тако да смо одлучили да радници ЈП „Зеленила” ове године обраде околне стене,прошире тај део пута и тако добијемој едан шири коловоз и коначно реконструишемо ту улицу. Наравно уз њу је реконструисана и Сокоградска улица, а ми настављамо са реконструкцијама и осталих улица и тротоара у Сокобањи − каже Николић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × 2 =