Пролећна акција постављања контејнера и овог пролећа на услузи грађанима

Друштво

Као и ранијих година, у оквиру пролећне акције постављања отворених контејнера, радници Јавног комуналног предузећа „Напредак” крајем овог месеца кренуће са постављањем контејнера. Циљ ове акције јесте да грађанима олакша одлагање смећа након сређивања дворишта или реновирања свог домаћинства. Акција ће бити спроведена до средине априла.

− Желела бих да обавестим све наше кориснике, а уједно и ваше читаоце, да ћемо и овог пролећа организовати редовну пролећну акцију бесплатног извожења шута, кабастог смећа, старог намештаја и то током овог и почетком наредног месеца –истакла је Ана Вељковић, директорка Јавно комуналног предузећа „Напредак” Сокобања.

Према распореду који ће благовремено објављивати Јавно комунално предузеће „Напредак” тачно ће се знати распоред довоза и одвоза контејнера и у којим улицама ће контејнери бити постављени на дневном нивоу. Ово ће бити одлична прилика да се грађани ослободе непотребног отпада, приликом реновирања својих домаћинстава или током предстојећег пролећног чишћења дворишта.

Из овог предузећа апелују на грађане да уколико имају потребе за избацивањем отпада, то сачекају до почетка акције, како не би дошло до претрпавања контејнера на јавним површинама и немогућности одвожења истог.

− Из Јавно комуналног предузећа апелујемо на све грађане да уколико сада крену у неко реновирање, не избацују намештај, кабасти отпад, шут, грање, шибље, баштенски отпад и друго у контејнере на јавним површинама јер ће то врло брзо моћи, а притом потпуно бесплатно, да ураде у оквиру ове редовне пролећне акције – додала је Вељковић.

Први отворени контејнери биће постављени 21. марта и то на средини Рудничке улице, у Књажевачкој, на другом улазу и код Мицкића, и на средини улице Тимочке буне. Контејнери ће се извозити наредног дана.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four + 18 =